Gå videre til hovedindholdet

Verdenspremiere på Grandland X OD

Verdenspremiere på Grandland X OD
Så er den her. Det allerførste glimt af Opels tredje X model – Grandland X, der størrelsesmæssigt lægger sig over både MOKKA X og Crossland X. Den nye SUV kommer først senere i 2017, men vi kan allerede nu afsløre, at den bliver spækket med sikkerhedsudstyr heriblandt 360 graders kamera, topklasse komfortfeatures samt Grip Control, der er en Opel-nyhed, som sikrer optimalt vejgreb under alle forhold. Se videoen herunder, hvor Opels CEO Karl-Thomas Neumann viser bilen frem:

Bliv Astra testkører i 30 dage

I løbet af 2016 fandt Opel 4 heldige testkørere af ADAM, Cascada og 2 x Astra - og nu kan det blive din tur. Kunne du tænke dig at testkøre Opels Astra Sports Tourer i hele juni måned og samtidig være med i konkurrencen om 50x2 bio-billetter? Alt du skal gøre for at nyde Astras komfort og underholdning i topklasse, er at opdatere din profil omkring dine behov som bilejer – det tager cirka 2 minutter. Du kan læse meget mere om Astra Sports Tourer på Opels hjemmeside.

Opel Track Days 2017

Der er få pladser tilbage, så skynd dig, hvis du og dine fartglade venner vil have den mest adrenalinpumpende oplevelse i 2017. Du får mulighed for at give den gas på den udfordrende Knutstorp bane i Sverige i den splinternye Opel Insignia, Corsa OPC med 207 hk, gadebilen ADAM S med 150 hk og ikke mindst Årets Bil i Europa 2016 Astra med 200 hk. Afslutningsvis får du mulighed for at få et adrenalinkick i taxi drive med en Opel Rallybil. Pladserne fordeles efter først-til-mølle princip, så skynd dig at tilmelde dig! Opel Track Days løber af stablen i slutningen af juni måned 2017.

Vil du vide mere om Insignia eller Crossland X?

Vil du være blandt de første til at høre mere om vores nye Insignia eller Crossland X, som begge lanceres i juni måned? Hvis JA, så besøg Opels hjemmeside og tilmeld dig deres nyhedsbrev, hvorefter vi løbende opdaterer dig samt inviterer dig til diverse oplevelser med Insignia eller Crossland X.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Vind en tur i en Lamborghini, en Ferrari, en Audi og en Porsche

Kunne du tænke dig at køre i fem drømmebiler over to dage? Selvfølgelig, hvem kunne ikke det!?! Kom med på tur, når Maria Casinos Supercars-optog rulle ud af København i fem forskellige sportsvogne den 15. maj 2018. Er du blandt de heldige kommer du med ud og køre i to Lamborghinier, en Ferrari, en Porsche og en Audi. Er det med chauffør, tænker du sikkert. Men nej, hvis du vinder kommer du bag rettet i alle de frem drømmebiler. Med andre ord kommer du virkelig til at mærke alle kræfterne i ægte Supercar. Du kan deltage her og komme i gang med 25 gratis chancer for at vinde, hvis du er ny kunde (klik på fanen "Promotions" og klik på "Kør 5 Vilde Drømmebiler").
Mere om konkurrencen om en tur i Lamborghini Du kan vinde en af to pladser til Supercars turen, der er fordelt over to forskellige konkurrencer. Benyt dig af den fantastisk chance for at vinde en tur i fem af dine drømmebiler. Så husk at sætte et kryds i din kalender den 15. og 16. maj, hvor begivenheden Sup…

Vind billetter til Fast & Furious Liveshow i Royal Arena

Hvordan lyder 2 billetter til det store Fast & Furious liveshow i Royal Arena? Det afholdes den 15. juni, og hvis du kunne tænke dig at komme med, så skal du læse mere her. Der er nemlig 2 x 2 billetter og en masse kontante præmier på højkant! Du kan læse mere her.
Hvordan vinder man billetter til Fast & Furious Liveshow i Royal Arena? For at være med skal du først tilmelde dig turneringen her, hvor man gratis kan oprette en konto. Herefter er det bare at spille på de udvalgte slots med mindsteindsats pr. spin/hånd på 2 kr. De 20 spillere, der er heldigst og opnår de bedste udlignede gevinster over 1 spin), får del i nedenstående præmiepulje. Turneringen løber til og med søndag den 3. juni kl. 23:59. Vinderne af billetter bliver kontaktet direkte.

Der er følgende præmier til top 20. 1.og 2. pladsen scorer hver 2 billetter til Fast & Furious Liveshow i Royal Arena. Der er 1.000 kr. i kontanter til 3. pladsen, mens nr. 4. pladsen får 750 kr. 5.-7. pladsen står til at få 500 …

Ny Insignia: Kom indenfor i Grand Sport

Kom indenfor i den nye Insignia Grand Sport Opels informationschef har taget temperaturen på den nye Insignia Grand Sport - kig med og få en guidet tur i videoen ovenfor. Insignia Grand Sport lanceres i starten af juni. Vil du være blandt de første til at høre mere om vores nye Insignia eller Crossland X, som begge lanceres i juni måned? Hvis JA, så tilmeld dig Opels nyhedsbrev på deres hjemmeside, hvorefter de løbende opdaterer dig samt inviterer dig til diverse oplevelser med Insignia eller Crossland X.
Hvad skriver Opel selv om den nye Insignia Grand Sport? I videoen med Erik Morsing ovenfor fortæller Opel om deres nye Insignia Grand Sport, og du får alle de fede detaljer med om Opels nye 2017 Insignia.

Som noget af det første, har Insignia Grand Sport fået et nyt, mere moderne design, der tydeligvis har været inspireret af deres koncept modeller. Det er alt fra det indrammede Opel logo, til de mere smalle LED lygter. Den nye Insignias lygter har også den fordel, at man kan køre m…