Gå videre til hovedindholdet

Se Hæsblæsende Insignia-Test På Nürburgring

Journalist Flemming Haslund har som en af de første prøvekørt den nye Insignia Grand Sport fra Opel på den mere end 20 kilometer lange Nürburgring racerbane. I klippet nedenfor kan du se ham overhale de lokale BMW racerkørere og se ham forsøge at hænge på en Jaguar. Og hør hans Insignia-dom med vægt på køreglæde og bilens evner til at gøre livet bag rattet underholdende for alle her:Flemming Haslund prøver Insigniaens grænser af og har flere tests, som han kommer igennem med den nye Insignia 2017. Han siger blandt andet:
”Prøv lige at se her, det her er altså familiebilen Opel Insignia, der følger en Jaguar op her.”
Udover bare at kunne køre stærkt og være en rigtig fed bil at køre i, så er Opel Insignia generelt en enorm dynamisk bil – ikke bare ser den godt ud. Den er også rigtig sjov at køre i. Opel Insignia koster ml. 320.000 kr. op til flagskibsmodellen på de 470.000 kr., som har firejulstræk, 260 heste, masser af udstyr, og meget mere.

Som noget af det første har Insignia Grand Sport fået et nyt, mere moderne design, der tydeligvis har været inspireret af Opels koncept modeller. Det er alt fra det indrammede Opel logo, til de mere smalle LED lygter. Den nye Insignias lygter har også den fordel, at man kan køre med langt lys hele tiden. Lygterne finder selv ud af at dæmpe ned for modkørende trafik. Der er også lidt future-tech i bilen, som fx Insignias ’Heads Up Display’ (HUD). Det viser forskellige informationer direkte på forruden. Blandt andet har du hele tiden din hastighed i synsfeltet, diverse navigationsoplysninger og mere. 8 tommers skærm kommer også som standard, hvor du kan styre alle bilens grundindstillinger, som fx Bose anlæg, din telefon, radio, navigation. Nedenunder er der alle dine knapper til sædevarme mm.

Opel Insignia Grand Sport 2017 er større, lettere og mere lusuriøs

Akselafstanden er øget med 9,2 centimeter til gavn for bagsædepladsen, og sporvidden er øget med 11 millimeter. På trods af de større dimensioner har den nye Opel Insignia Grand Sport 2017 tabt op til 175 kilo egenvægt afhængig af version. Den nye Insignia Grand Sport 2017 fremgår altså både længere og bredere, og ikke mindst mere coupéagtig og aerodynamisk med en cW på 0,26. Det er blandt de bedste i klassen.

På trods af det mere strømlinede Insignia Grand Sport design er der på alle områder bedre plads i kabinen. Der er 8 millimeter mere luft over førerens hoved, 32 millimeter mere plads til skuldre og knæ og 32 millimeter mere plads i hoftehøjde. Bagagerum kan som minimum tage 490 l og op til 1459 l, hvis bagsædet også bruges til bagage.

Innovation og Teknologi i verdensklasse

Den nye Opel Insignia Grand Sport 2017 udstyres med en endnu mere avanceret udgave af LED Matrix lygterne, som fik debut i Opel Astra sidste år. Lygterne i Opel Insignia Grand Sport 2017 har en rækkevidde på op til 400 meter. De kan takket være 16 individuelle LED enheder i hver lygte – dobbelt så mange som i Opel Astra - tilpasse lyset meget præcist under hensyn til modkørende og medkørende foran bilen.

Lygterne i Insignia Grand Sport 2017 tilpasser automatisk rækkevidde og lysintensitet til behovet og drejer også lyskeglen i sving. Head-Up display med information om hastighed og udvendigt 360 graders kamera er andre Opel Insignia Grand Sport nyheder. Flere versioner kan udstyres med et nyt avanceret firehjulstræk med Torque-Vectoring, en ny otte trins automatgearkasse og Flex Ride justérbar undervogn. Sikkerhedsudstyret omfatter adaptiv cruise control med nødbremse, vejbaneassistent med aktiv styrekorrektion, en udviddet OnStar service og i tilfælde af en påkørsel forfra hæver motorklappen sig nogle centimeter for at mindske risikoen for hovedskader for fodgængere.

Deltag i Red Bull Soapbox Race Sammen med Opel

Til alle fartglade danskere derude – Red Bull Soapbox Race kommer til Danmark. Opel har 4 startpladser klar til jer, så følg med i deres nyhedsbrev, hvor de snart afslører, hvordan du kan få fingrene i én af de eftertragtede Opel startpladser. Stay tuned…

Annonce

God weekend til alle!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Vind en tur i en Lamborghini, en Ferrari, en Audi og en Porsche

Kunne du tænke dig at køre i fem drømmebiler over to dage? Selvfølgelig, hvem kunne ikke det!?! Kom med på tur, når Maria Casinos Supercars-optog rulle ud af København i fem forskellige sportsvogne den 15. maj 2018. Er du blandt de heldige kommer du med ud og køre i to Lamborghinier, en Ferrari, en Porsche og en Audi. Er det med chauffør, tænker du sikkert. Men nej, hvis du vinder kommer du bag rettet i alle de frem drømmebiler. Med andre ord kommer du virkelig til at mærke alle kræfterne i ægte Supercar. Du kan deltage her og komme i gang med 25 gratis chancer for at vinde, hvis du er ny kunde (klik på fanen "Promotions" og klik på "Kør 5 Vilde Drømmebiler").
Mere om konkurrencen om en tur i Lamborghini Du kan vinde en af to pladser til Supercars turen, der er fordelt over to forskellige konkurrencer. Benyt dig af den fantastisk chance for at vinde en tur i fem af dine drømmebiler. Så husk at sætte et kryds i din kalender den 15. og 16. maj, hvor begivenheden Sup…

Vind billetter til Fast & Furious Liveshow i Royal Arena

Hvordan lyder 2 billetter til det store Fast & Furious liveshow i Royal Arena? Det afholdes den 15. juni, og hvis du kunne tænke dig at komme med, så skal du læse mere her. Der er nemlig 2 x 2 billetter og en masse kontante præmier på højkant! Du kan læse mere her.
Hvordan vinder man billetter til Fast & Furious Liveshow i Royal Arena? For at være med skal du først tilmelde dig turneringen her, hvor man gratis kan oprette en konto. Herefter er det bare at spille på de udvalgte slots med mindsteindsats pr. spin/hånd på 2 kr. De 20 spillere, der er heldigst og opnår de bedste udlignede gevinster over 1 spin), får del i nedenstående præmiepulje. Turneringen løber til og med søndag den 3. juni kl. 23:59. Vinderne af billetter bliver kontaktet direkte.

Der er følgende præmier til top 20. 1.og 2. pladsen scorer hver 2 billetter til Fast & Furious Liveshow i Royal Arena. Der er 1.000 kr. i kontanter til 3. pladsen, mens nr. 4. pladsen får 750 kr. 5.-7. pladsen står til at få 500 …

Ny Insignia: Kom indenfor i Grand Sport

Kom indenfor i den nye Insignia Grand Sport Opels informationschef har taget temperaturen på den nye Insignia Grand Sport - kig med og få en guidet tur i videoen ovenfor. Insignia Grand Sport lanceres i starten af juni. Vil du være blandt de første til at høre mere om vores nye Insignia eller Crossland X, som begge lanceres i juni måned? Hvis JA, så tilmeld dig Opels nyhedsbrev på deres hjemmeside, hvorefter de løbende opdaterer dig samt inviterer dig til diverse oplevelser med Insignia eller Crossland X.
Hvad skriver Opel selv om den nye Insignia Grand Sport? I videoen med Erik Morsing ovenfor fortæller Opel om deres nye Insignia Grand Sport, og du får alle de fede detaljer med om Opels nye 2017 Insignia.

Som noget af det første, har Insignia Grand Sport fået et nyt, mere moderne design, der tydeligvis har været inspireret af deres koncept modeller. Det er alt fra det indrammede Opel logo, til de mere smalle LED lygter. Den nye Insignias lygter har også den fordel, at man kan køre m…