Gå videre til hovedindholdet

Tips til Kør-Selv-Ferie


Sommerferien er snart over os, og mange vælger at nyde den med en kør-selv-ferie, hvilket betyder mange hyggelige timer i bilen. Men hvordan forbereder man sig bedst muligt? Vi har samlet et par tips i denne artikel.

De bedste tips til Kør-Selv-Ferien

1. Få et ferietjek af din bil - Book en tid hos dit autoriserede værksted, så du sikrer, at bilen er klar til jeres kør-selv-ferie.

2. Pak bilen ordentligt - Tunge ting placeres lavest i bilen og længst fremme. Hvis du kører med tagboks, så brug den kun til lette ting.

3. Kør i god tid og prioritér pauserne - Ferien starter allerede i bilen, så undgå at køre under tidspres og sørg for at holde rigeligt med hyggelige pauser undervejs. Hvis man bliver træt undervejs, så book evt. en overnatning.

4. Hav optimalt udsyn via bak- og sidespejle - Sørg altid for, at du har optimalt udsyn via alle bilens spejle, så du kan reagere på trafikkens forløb.

Underholdning til bagsædet

iPads med masser af apps og film er den sikre løsning til underholdning til bagsædet. Men hvorfor ikke forberede lidt overraskelser hjemmefra? En liste med ting ungerne skal spotte undervejs, hvor en fyldt side udløser en is ved næste stop? Eller en bog med spørgsmål, som alle i bilen skal svare på? I kan også spotte biler og kigge efter biler i en bestemt farve eller et bestemt mærke. Her er Opel efter sigende specielt velegnet. God sommerferie!

På mindre veje og i byen

Trafikkultur er forskellig fra land til land. Så kør hellere ekstra forsigtigt, indtil du har vænnet jer til den lokale trafikkultur. Nogle steder er det normalt, at fodgængere bare går over vejen. Nogle steder bruger folk hornet meget, andre steder er det forbeholdt absolutte nødsituationer. Hold også øje med cyklister, motorcyklister og lastbiler, der er ved at dreje. I store byer er det måske værd at undgå at køre i myldretiden, hvis det er muligt.

Mød den nye Crossland X

Den nye Opel Crossland X er netop lanceret i Danmark og er er klar til at imponere dig med features som automatisk nødbremse, 180 graders bakkamera og justerbare bagsæder (ekstraudstyr), der kan lægges ned for en bagagerumskapacitet på op til 1.255 liter. Med en perfekt kombination af outdoor og by, er Crossland X designet til dig. Så hvad enten det er arbejdstid, fritid eller naturtid, er Crossland X klar til alle stunder i dit liv.

Den nye Crossland X starter fra 174.000 kr. og kan opleves hos din Opel forhandler allerede i dag.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Vind en tur i en Lamborghini, en Ferrari, en Audi og en Porsche

Kunne du tænke dig at køre i fem drømmebiler over to dage? Selvfølgelig, hvem kunne ikke det!?! Kom med på tur, når Maria Casinos Supercars-optog rulle ud af København i fem forskellige sportsvogne den 15. maj 2018. Er du blandt de heldige kommer du med ud og køre i to Lamborghinier, en Ferrari, en Porsche og en Audi. Er det med chauffør, tænker du sikkert. Men nej, hvis du vinder kommer du bag rettet i alle de frem drømmebiler. Med andre ord kommer du virkelig til at mærke alle kræfterne i ægte Supercar. Du kan deltage her og komme i gang med 25 gratis chancer for at vinde, hvis du er ny kunde (klik på fanen "Promotions" og klik på "Kør 5 Vilde Drømmebiler").
Mere om konkurrencen om en tur i Lamborghini Du kan vinde en af to pladser til Supercars turen, der er fordelt over to forskellige konkurrencer. Benyt dig af den fantastisk chance for at vinde en tur i fem af dine drømmebiler. Så husk at sætte et kryds i din kalender den 15. og 16. maj, hvor begivenheden Sup…

Vind billetter til Fast & Furious Liveshow i Royal Arena

Hvordan lyder 2 billetter til det store Fast & Furious liveshow i Royal Arena? Det afholdes den 15. juni, og hvis du kunne tænke dig at komme med, så skal du læse mere her. Der er nemlig 2 x 2 billetter og en masse kontante præmier på højkant! Du kan læse mere her.
Hvordan vinder man billetter til Fast & Furious Liveshow i Royal Arena? For at være med skal du først tilmelde dig turneringen her, hvor man gratis kan oprette en konto. Herefter er det bare at spille på de udvalgte slots med mindsteindsats pr. spin/hånd på 2 kr. De 20 spillere, der er heldigst og opnår de bedste udlignede gevinster over 1 spin), får del i nedenstående præmiepulje. Turneringen løber til og med søndag den 3. juni kl. 23:59. Vinderne af billetter bliver kontaktet direkte.

Der er følgende præmier til top 20. 1.og 2. pladsen scorer hver 2 billetter til Fast & Furious Liveshow i Royal Arena. Der er 1.000 kr. i kontanter til 3. pladsen, mens nr. 4. pladsen får 750 kr. 5.-7. pladsen står til at få 500 …

Nogle bilejere er særligt tilfredse. BMW vinder for 10. gang Danmarks største tilfredshedsundersøgelse blandt bilejere

BMW vinder AutoIndex kundetilfredshedsundersøgelsen for 10. gang og 6. år i træk. FDM og Loyalty Groups AutoIndex har igen i år kåret BMW bilejerne som de mest tilfredse.

AutoIndex er Skandinaviens største og mest omfattende kundetilfredshedsundersøgelse og i Danmark har mere end 40.000 danske bilejere deltaget i undersøgelsen. Det er 10. gang BMW vinder og 6. år i træk. Og samtidig med, at de vinder igen i år, går vi frem på alle parametre omkring bilen, deres forhandlere og deres værksteder. De vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle de mange, der har peget på BMW - og lover at gøre alt for, at de også vinder til næste år.