Gå videre til hovedindholdet

Vind billetter til Fast & Furious Liveshow i Royal Arena


Hvordan lyder 2 billetter til det store Fast & Furious liveshow i Royal Arena? Det afholdes den 15. juni, og hvis du kunne tænke dig at komme med, så skal du læse mere her. Der er nemlig 2 x 2 billetter og en masse kontante præmier på højkant! Du kan læse mere her.

Hvordan vinder man billetter til Fast & Furious Liveshow i Royal Arena?

For at være med skal du først tilmelde dig turneringen her, hvor man gratis kan oprette en konto. Herefter er det bare at spille på de udvalgte slots med mindsteindsats pr. spin/hånd på 2 kr. De 20 spillere, der er heldigst og opnår de bedste udlignede gevinster over 1 spin), får del i nedenstående præmiepulje. Turneringen løber til og med søndag den 3. juni kl. 23:59. Vinderne af billetter bliver kontaktet direkte.

Der er følgende præmier til top 20. 1.og 2. pladsen scorer hver 2 billetter til Fast & Furious Liveshow i Royal Arena. Der er 1.000 kr. i kontanter til 3. pladsen, mens nr. 4. pladsen får 750 kr. 5.-7. pladsen står til at få 500 kr., mens 8.-10. pladsen får 250 kr. Endelig er der 100 kr. hver til 11.-20. pladsen.

Tilmeldig dig konkurrencen her.

Se også en af vores andre konkurrencer, hvor man kan vinde billetter til Jay-Z og Beyoncé:

Regler for Fast & Furious Liveshow konkurrence

Turneringen løber i ovennævnte periode, og du skal tilmelde dig turneringen via dette link for at deltage. Indsatserne gælder fra øjeblikket, hvor du tilmelder dig, men altså ikke før. Det er alene spil med rigtige penge, der tæller med i denne kampagne, hvorfor anvendelse af free spins og/eller bonuspenge ikke tæller med. Endvidere er det kun spil på turneringens udvalgte slots, der tæller med i kampagnen.

Konkurrences vindere er de 20 spillere, der opnår de bedste udlignede gevinster over et spin i perioden, med mindstindsats på 2 kr. pr. spin. Kontante præmier bliver udbetalt automatisk ved afslutningen af turneringen, mens vindere af billetterne bliver kontaktet af kundesupport inden for 2 hverdage efter turneringsafslutning. Billetter kan kun anvendes til nævnte event og dato, og dette Fast & Furious liveshow finder sted i Royal Arena. Billetter kan således ikke blive ombyttet til kontanter og kan afhænge af tilgængelighed. Alternativt vil en tilsvarende præmie blive tilbudt. Genereller regler er gældende og kan tilgås via linket ovenfor.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Vind en tur i en Lamborghini, en Ferrari, en Audi og en Porsche

Kunne du tænke dig at køre i fem drømmebiler over to dage? Selvfølgelig, hvem kunne ikke det!?! Kom med på tur, når Maria Casinos Supercars-optog rulle ud af København i fem forskellige sportsvogne den 15. maj 2018. Er du blandt de heldige kommer du med ud og køre i to Lamborghinier, en Ferrari, en Porsche og en Audi. Er det med chauffør, tænker du sikkert. Men nej, hvis du vinder kommer du bag rettet i alle de frem drømmebiler. Med andre ord kommer du virkelig til at mærke alle kræfterne i ægte Supercar. Du kan deltage her og komme i gang med 25 gratis chancer for at vinde, hvis du er ny kunde (klik på fanen "Promotions" og klik på "Kør 5 Vilde Drømmebiler").
Mere om konkurrencen om en tur i Lamborghini Du kan vinde en af to pladser til Supercars turen, der er fordelt over to forskellige konkurrencer. Benyt dig af den fantastisk chance for at vinde en tur i fem af dine drømmebiler. Så husk at sætte et kryds i din kalender den 15. og 16. maj, hvor begivenheden Sup…

Nogle bilejere er særligt tilfredse. BMW vinder for 10. gang Danmarks største tilfredshedsundersøgelse blandt bilejere

BMW vinder AutoIndex kundetilfredshedsundersøgelsen for 10. gang og 6. år i træk. FDM og Loyalty Groups AutoIndex har igen i år kåret BMW bilejerne som de mest tilfredse.

AutoIndex er Skandinaviens største og mest omfattende kundetilfredshedsundersøgelse og i Danmark har mere end 40.000 danske bilejere deltaget i undersøgelsen. Det er 10. gang BMW vinder og 6. år i træk. Og samtidig med, at de vinder igen i år, går vi frem på alle parametre omkring bilen, deres forhandlere og deres værksteder. De vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle de mange, der har peget på BMW - og lover at gøre alt for, at de også vinder til næste år.