Gå videre til hovedindholdet

Vind en VIP-dag med Opel


Kunne du tænke dig at opleve Red Bull Cliff Diving på 1. klasse med Opel. Lige nu kan du vinde 2x2 billetter til dig og en god ven til en fuldendt VIP-dag med Opel. Omdrejningspunktet for VIP-dagen er Red Bull Cliff Diving-eventen fra Operaen i København den 25. august 2018, som du kan se mere om i videoen ovenfor. Du bliver hentet på Københavns Hovedbanegård i Opels fineste Insignia, får en tur op til toppen af Operaen samt bliver forkælet i VIP-området, mens udspringskonkurrencen flyver derudaf. Tilmeld konkurrencen via Opels hjemmeside.

Privatlease Årets Business Bil 2018 - Opel Insignia

Du kan lige nu privatlease Årets Business Bil 2018 Insignia Grand Sport fra kun 3.295 kr./md. og realisere drømmen om 1. klasse bag rattet. Med privatleasing af Insignia får du en exceptionel bil med sjove køreegenskaber. Desuden er komfort, med den rummelige kabine og de komfortable sæder, et centralt element i designet. Derfor er den et oplagt valg, hvad enten du bruger mange timer på landevejen eller skal have plads til hele familien.

Annonce:

Prøv Insignia & vind en Opel SummerPack

Kunne du tænke dig at prøve den prisvindende Insignia? Nu har du chancen og samtidig muligheden for at vinde en Opel SummerPack. Alt du skal gøre er at booke en prøvetur i Insignia, så er du automatisk med i lodtrækningen om 5 x Opel SummerPacks (samlet værdi pr. Opel SummerPack: 780 kr.). De 5 heldige vindere bliver trukket den 30. juni 2018.

Ny Corsa GSI kommer til efteråret

Vi glæder os helt vildt til den nye Corsa GSI, der får international debut i august. Ingeniørerne bag bilen lover dynamiske køreegenskaber og en veloplagt motor med 150 hk. OPC-afdelingen står bag det flotte design. Læs mere om nyheden på Opels hjemmeside.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Vind en tur i en Lamborghini, en Ferrari, en Audi og en Porsche

Kunne du tænke dig at køre i fem drømmebiler over to dage? Selvfølgelig, hvem kunne ikke det!?! Kom med på tur, når Maria Casinos Supercars-optog rulle ud af København i fem forskellige sportsvogne den 15. maj 2018. Er du blandt de heldige kommer du med ud og køre i to Lamborghinier, en Ferrari, en Porsche og en Audi. Er det med chauffør, tænker du sikkert. Men nej, hvis du vinder kommer du bag rettet i alle de frem drømmebiler. Med andre ord kommer du virkelig til at mærke alle kræfterne i ægte Supercar. Du kan deltage her og komme i gang med 25 gratis chancer for at vinde, hvis du er ny kunde (klik på fanen "Promotions" og klik på "Kør 5 Vilde Drømmebiler").
Mere om konkurrencen om en tur i Lamborghini Du kan vinde en af to pladser til Supercars turen, der er fordelt over to forskellige konkurrencer. Benyt dig af den fantastisk chance for at vinde en tur i fem af dine drømmebiler. Så husk at sætte et kryds i din kalender den 15. og 16. maj, hvor begivenheden Sup…

Vind billetter til Fast & Furious Liveshow i Royal Arena

Hvordan lyder 2 billetter til det store Fast & Furious liveshow i Royal Arena? Det afholdes den 15. juni, og hvis du kunne tænke dig at komme med, så skal du læse mere her. Der er nemlig 2 x 2 billetter og en masse kontante præmier på højkant! Du kan læse mere her.
Hvordan vinder man billetter til Fast & Furious Liveshow i Royal Arena? For at være med skal du først tilmelde dig turneringen her, hvor man gratis kan oprette en konto. Herefter er det bare at spille på de udvalgte slots med mindsteindsats pr. spin/hånd på 2 kr. De 20 spillere, der er heldigst og opnår de bedste udlignede gevinster over 1 spin), får del i nedenstående præmiepulje. Turneringen løber til og med søndag den 3. juni kl. 23:59. Vinderne af billetter bliver kontaktet direkte.

Der er følgende præmier til top 20. 1.og 2. pladsen scorer hver 2 billetter til Fast & Furious Liveshow i Royal Arena. Der er 1.000 kr. i kontanter til 3. pladsen, mens nr. 4. pladsen får 750 kr. 5.-7. pladsen står til at få 500 …

Nogle bilejere er særligt tilfredse. BMW vinder for 10. gang Danmarks største tilfredshedsundersøgelse blandt bilejere

BMW vinder AutoIndex kundetilfredshedsundersøgelsen for 10. gang og 6. år i træk. FDM og Loyalty Groups AutoIndex har igen i år kåret BMW bilejerne som de mest tilfredse.

AutoIndex er Skandinaviens største og mest omfattende kundetilfredshedsundersøgelse og i Danmark har mere end 40.000 danske bilejere deltaget i undersøgelsen. Det er 10. gang BMW vinder og 6. år i træk. Og samtidig med, at de vinder igen i år, går vi frem på alle parametre omkring bilen, deres forhandlere og deres værksteder. De vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle de mange, der har peget på BMW - og lover at gøre alt for, at de også vinder til næste år.