Gå videre til hovedindholdet

Vind en tur i SuperCars såsom Lamborghini, Porsche og Ferrari

Vind en tur i Lamborghini, Porsche og Ferrari

Hvordan lyder en konkurrence om en såkaldte Supercars-tur? Lige nu kan du gøre dig klar til en fantastisk køreoplevelse i SuperCars såsom Lamborghini, Porsche og Ferrari. Kommer du i toppen af leaderboardet, inviteres du og en gæst til et SuperCars even. Det foregår den 20. og 21. september 2018. Der bliver mulighed for at køre i forskellige sportsvogne på såvel ud- som hjemturen. SuperCars er inklusive overnatning og opvartning med den lækreste gourmetmad og drikkevarer på Falsled Kro på Fyn. Hver deltager får egne værelser. Der er gevinster til alle i top 20, og du kan også vinde kontanter eller freebets! Så glæd dig til weekenden, der er fyldt med sportsbegivenheder såsom det Belgiske GP i Formel 1, Bundesliga, Grand Slam tennis i US Open, Dreamhack Masters (CS:GO) og en masse andet europæisk topfodbold! Du kan deltage her.
Se disclaimer om ansvarligt spil nedenfor.

Sådan er du med i konkurrencen om deltagelse i SuperCars

1. Du tilmeld dig først her.
2. Herefter skal du placere sportsbets til odds 1.40 eller mere efter eget valg.
- live- og prematch-bets tæller med, og der er 1 point til leaderboardet for hver krone, du spiller for, sålænge dit bet er afgjort inden for kampagneperioden. Med andre ord tæller cashed-out bets og bets afgjort efter kampagneperioden ikke med.


Præmier til Top 20 ud over SuperCars Event

Der er præmier til top 20 i form af Supercars event billetter, kontanter eller freebets. Fordelingen er som følger:
Der er 2 billetter til Supercars eventet til både 1. og 2. pladsen. 3. pladsen modtager 1.000 kr. i kontanter, mens der er henholdsvis 750 kr. og 500 kr. til 4. og 5. pladsen. 6. til 10. pladserne modtager hver 100 kr. freebets, mens der til 11. til 20. pladserne er et 50 kr. freebet. Freebets vil kunne benyttes i 7 dage, og freebets kan benyttes på alt sport.
Hovedpræmien kan ikke videregives eller byttes, medmindre andet er angivet, og præmierne kan ikke indløses til kontanter eller til nogen anden form for kompensation. Freebets krediteres til spillernes konti senest 72 timer efter kampagnen er slut.

Mere om Supercars Eventet

Eventet løber af stablen den 20. og 21. september 2018, og vinderne mødes med andre deltagere om morgenen ved P1Management, Adelsgade 11, 1304 København K. Herefter skal man køre 350 kilometer fra København til Falsled kro på Fyn. Undervejs vil der være flere stops, så man kan få lov til at køre i alle de fem sportsvogne. På Falsled Kro vil hver deltager får egne værelser.

De 5 Supercars er følgende:
Lamborghini Huracan
Lamborghini Gallardo
Ferrari 455
Porsche 911/927
Audi R8

Vinderne skal derfor have gyldigt kørekort for at kunne køre disse Supercars.

Opholdet på Falsled kro inkluderer blandt andet kaffe/kage, bobler og snacks, kroens kendte 5-retters Signature menu med efterfulgt af kaffe og sødt. Om morgenen efter er der morgenmad, inden snuden vendes hjemad.

Man kan alene vinde en plads til SuperCars eventet. Kvalificerer du dig til SuperCars turen mere end en gang, går pladsen til næstbedste placerede spiller. I så fald modtager du i stedet en kompensation på 5.000 kr. i bonuspenge med 3 gange omsætningskrav.

Regler og vilkår for SuperCars Betttingmesterskaber kampagnen

Samtlige gældende regler er at finde på Unibets hjemmeside. Unibet forbeholder sig blandt andet ret til at ændre eller annullere dette tilbud når som helst. Unibets generelle regler og vilkår er gældende.
Alene spil med rigtige penge tæller med, mens free spins og/eller bonuspenge ikke tæller med. Kun sportsbets med samlet minimum odds på 1.40 eller højere giver point til leaderboardet. Kun sportsbets der er afgjort i kampagneperioden vil give point til leaderboardet.
Du skal tilmelde dig denne kampagne ovenfor for at være med, og du kan deltage frem til kampagnens afslutning den 2. september. Leaderboardet opdateres hver dag fra mandag d. 27. august til kampagnen slutter.
Kontante præmier udbetales senest 72 timer efter kampagnen er slut. De 2 spillere, der opnår højest omsætning i perioden, vinder adgang til Supercars eventet inkl. overnatning for 2 personer. Bets, der er cashed-out, eller afgøres efter kampagneperioden vil ikke give points. Både pre-match og live bets er gyldige i kampagnen, mens både single- og kombinationsspil er gyldige i kampagnen. Det er ikke tilladt at dække flere eller alle udfald på samme kamp, f.eks. ved at spille på både over og under 2,5 mål i samme kamp. Vi forbeholder os retten til at udelukke spillere fra konkurrencen, såfremt at der er handlet i ond tro (se pkt. 7.3 i generelle regler og vilkår). De 3 spillere, som opnår 3. – 5. højest omsætning i perioden vinder kontanter jvf. præmietabellen. Vindere bliver kontaktet direkte senest onsdag d. 5. september kl. 20.

Ansvarligt spil

Siden er markedsføringsmateriale, og vi modtager betaling for omtale af dette event. Al omtale af freebet er vejledende og til underholdningsbrug, hvorfor der ikke kan støttes ret herpå. Alle freebets er UDELUKKENDE til brug for personer over 18 år, som lovligt kan spille på spillesider. Spil ansvarligt og søg hjælp fx på ludomani.dk, hvis du er i tvivl. Det er endvidere vigtigt at være opmærksom på, at der for alle freebet og bookmakertilbud gælder regler og vilkår. Alle bookmakertilbud er kun gældende på dagen for opslaget

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Vind en tur i en Lamborghini, en Ferrari, en Audi og en Porsche

Kunne du tænke dig at køre i fem drømmebiler over to dage? Selvfølgelig, hvem kunne ikke det!?! Kom med på tur, når Maria Casinos Supercars-optog rulle ud af København i fem forskellige sportsvogne den 15. maj 2018. Er du blandt de heldige kommer du med ud og køre i to Lamborghinier, en Ferrari, en Porsche og en Audi. Er det med chauffør, tænker du sikkert. Men nej, hvis du vinder kommer du bag rettet i alle de frem drømmebiler. Med andre ord kommer du virkelig til at mærke alle kræfterne i ægte Supercar. Du kan deltage her og komme i gang med 25 gratis chancer for at vinde, hvis du er ny kunde (klik på fanen "Promotions" og klik på "Kør 5 Vilde Drømmebiler").
Mere om konkurrencen om en tur i Lamborghini Du kan vinde en af to pladser til Supercars turen, der er fordelt over to forskellige konkurrencer. Benyt dig af den fantastisk chance for at vinde en tur i fem af dine drømmebiler. Så husk at sætte et kryds i din kalender den 15. og 16. maj, hvor begivenheden Sup…

Vind billetter til Fast & Furious Liveshow i Royal Arena

Hvordan lyder 2 billetter til det store Fast & Furious liveshow i Royal Arena? Det afholdes den 15. juni, og hvis du kunne tænke dig at komme med, så skal du læse mere her. Der er nemlig 2 x 2 billetter og en masse kontante præmier på højkant! Du kan læse mere her.
Hvordan vinder man billetter til Fast & Furious Liveshow i Royal Arena? For at være med skal du først tilmelde dig turneringen her, hvor man gratis kan oprette en konto. Herefter er det bare at spille på de udvalgte slots med mindsteindsats pr. spin/hånd på 2 kr. De 20 spillere, der er heldigst og opnår de bedste udlignede gevinster over 1 spin), får del i nedenstående præmiepulje. Turneringen løber til og med søndag den 3. juni kl. 23:59. Vinderne af billetter bliver kontaktet direkte.

Der er følgende præmier til top 20. 1.og 2. pladsen scorer hver 2 billetter til Fast & Furious Liveshow i Royal Arena. Der er 1.000 kr. i kontanter til 3. pladsen, mens nr. 4. pladsen får 750 kr. 5.-7. pladsen står til at få 500 …

Ny Insignia: Kom indenfor i Grand Sport

Kom indenfor i den nye Insignia Grand Sport Opels informationschef har taget temperaturen på den nye Insignia Grand Sport - kig med og få en guidet tur i videoen ovenfor. Insignia Grand Sport lanceres i starten af juni. Vil du være blandt de første til at høre mere om vores nye Insignia eller Crossland X, som begge lanceres i juni måned? Hvis JA, så tilmeld dig Opels nyhedsbrev på deres hjemmeside, hvorefter de løbende opdaterer dig samt inviterer dig til diverse oplevelser med Insignia eller Crossland X.
Hvad skriver Opel selv om den nye Insignia Grand Sport? I videoen med Erik Morsing ovenfor fortæller Opel om deres nye Insignia Grand Sport, og du får alle de fede detaljer med om Opels nye 2017 Insignia.

Som noget af det første, har Insignia Grand Sport fået et nyt, mere moderne design, der tydeligvis har været inspireret af deres koncept modeller. Det er alt fra det indrammede Opel logo, til de mere smalle LED lygter. Den nye Insignias lygter har også den fordel, at man kan køre m…